Foredrag og undervisning

Jeg holder foredrag og underviser indenfor:

  • Socialt entreprenørskab
  • Social innovation
  • Fra drøm til virkelighed
  • Iværksætteri
  • Projektledelse

Min stil er dynamisk og jeg baserer mine fortællinger og min undervisning ud fra målgruppens interesseområder og behov. 

En til to gange årligt er min “partner in social change” fra Indien, Mr. Hiremath, grundlægger af Flexitron, på visit i Danmark og sammen underviser vi. Han har mere end 25 års erfaring som social entreprenør og har 600+ opfindelser bag sig. 

Sammen udvikler vi nye måder at skabe social forandring.
Se eksempler her.

Med Martin Jørgensen – tidligere prof. fodboldspiller, nu træner og TV-kommentator – er det muligt at inddrage inspiration fra livet som prof. fodboldspiller.

Med min mangeårige erfaring indenfor socialt entreprenørskab og CSR – Corporate Social Responsibility – har jeg selv udviklet modeller til forståelse heraf.

Digitalt spil og læringsværktøj

I juni 2015 udkom det første digitale spil, HotdogHeroes, som er baseret på historien om Verdens mest berejste Pølsevogn. Spillet kan downloades til smartphones og iPads og er tilgængelig på Google Play og i AppStore.

Desuden udvikles et digitalt og interaktivt læringsværktøj med spilelementer til de ældste klasser i folkeskolerne i samarbejde med Center for Læring i Aarhus Kommune.

Fokus er på forandring, initiativ, omverdenforståelse, handling, gøre drømme til virkelighed og understøtter, at eleverne udvikler sig til aktive, deltagende borgere i samfundet.

Herunder kan du høre et radiospot fra Radio go!FM, som promoverer Hotdog Heroes.

Bøger

I 2010 skrev jeg min historie og den blev udgivet som en del af det regionale udviklingsprojekt Mere Iværksætteri i Uddannelserne. Bogen er udgivet af Aarhus Entrepreneurship Centre, Aarhus Universitet 2010.

Nedenstående er et uddrag af bogen:

“Dette er historien om, hvordan jeg tager en pølsevogn under armen og udlever min drøm om at rette op på verdens uretfærdighed til trods for, at jeg i 2003 står med studiegæld, en kassekredit i bund efter tre år på Kaospiloterne, ingen erfaring fra længerevarende fuldtidsjob, ingen erfaring med at opbygge en virksomhed og slet ingen erfaring hverken indenfor hotdogbranchen eller eksport, ingen brugbar forretningsplan, ingen tre-årig strategi og en bank, der tøver med at låne mig penge til op-start af egen virksomhed – specielt tøvende er de omkring købet af en pølsevogn.

Derfor kan jeg da godt sætte mig for at redde verden med en pølsevogn. Kan jeg ikke? Og således starter eventyret med Verdens mest berejste Pølsevogn som drivkraften bag virksomheden. Jeg realiserer min livsdrøm. Hvor der er vilje, er der en vej, og socialt entreprenørskab vækkes til live uden jeg ved det.”

Læs bogen om Verdens mest berejste Pølsevogn her.

Luk menu