Fanny Posselt ApS

Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger - opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med din kontakt til Fanny Posselt ApS har du indtastet/videregivet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn

  • Din adresse

  • Din e-mailadresse

  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din henvendelse og køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen samt i en efterfølgende periode på fem år, så vi kan opfylde eventuelle henvendelser fra Skat. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt en ydelse, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, hvis det er relevant, blive udleveret til vores ansatte med henblik på levering af dit køb.

Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på fp@fannyposselt.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine kontaktinformationer givet via hjemmesiden (navn, adresse, tlf. og e-mail) (p.t. ComputerPeople), til håndtering af nyhedsbreve (p.t. Compell) og i vores App (Apps4all). Vi indgår databehandleraftaler med disse, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Fanny Posselt ApS CVR-nr. 28500564

Privatlivspolitik

Åparken 6, 5-1
8000 Aarhus C
Tlf.: 3062 5530
E-mail: fp@fannyposselt.dk

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte på

Fanny Posselt

Åparken 6, 5-1
8000 Aarhus C
Tlf.: 3062 5530
E-mail: fp@fannyposselt.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e- mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Fanny Posselt ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Close Menu